over ons

ridiculum
contact

kalender
ridiculum
calendar
about
contact

OVER ONS
Wil je iets bijzonders of juist iets alledaags leren?
Heb je een bepaalde kennis die je graag met anderen wil delen?
Heb je zelf of samen met anderen een specifieke interesse die nergens aan bod komt?


Dan is de WORM Parallel University (WPU) voor jou de oplossing.

Wat is de WORM Parallel University?
De WPU biedt cursussen, workshops en lezingen aan over onderwerpen die jij interessant vindt, en die op geen gewone school worden aangeboden. De WPU gaat van zines maken tot guerrilla-tuinieren, van no-budget filmmaken tot experimentele economica, van geïmproviseerde sonologie tot Ikea-hacking. Je kan het zo gek niet bedenken, of wij vinden het juist interessant. En door onze STL-formule (remember STL? Share, Teach and Learn!) is er altijd slagingsgarantie, want zelfs het compleet mislukken van projecten kan een schat aan nieuwe informatie en kennis opleveren.
Er is hierbij een grote rol voor jezelf weggelegd. Altijd al die bijzondere Canadees uit willen nodigen om te praten over zijn kanariefascinatie? Wij helpen je mee. Wil je samen met je buren een eigen internet of intranet aanleggen om zo de kosten te drukken? Wij zetten je op het juiste spoor. De WPU is niet bang voor ongebaande paden.

Voor iedereen
De WPU is open voor iedereen: jong en oud, snel en sloom, superslim en minder slim, reguliere WORM bezoekers en nieuwkomers. Geen enkele schoolopleiding is vereist - integendeel! Als je meedoet aan WPU-workshops en -evenementen in WORM krijg je parallelle studiepunten, de zogenaamde PCTS. Elke student die voldoende punten haalt - al doe je er 15 jaar over - krijgt een Master of Parallels-diploma tijdens de jaarlijkse feestelijke examenuitreiking.

Collegegeld
Inschrijving is gratis, en ook het diploma is met geen extrakosten verbonden. Voor elke workshop en elk evenement die je volgt betaal je de gewone entree die op de website van WORM staat.

Neem contact op
Stuur een mail naar wpu@worm.org of bel 010-4767832 en haal het beste uit jezelf en uit anderen.


de-activisme
de-activism